Naturturisme I/S
 
 

Alle nyheder

 

Tilbage til nyheder

Tirsdag den 22. april 2014

Besøg på Øhavets Smakkecenter lørdag d. 31. maj

Kom med på besøg på Øhavets Smakkecenter

Øhavets Smakkecenter har tilbudt at partnere i Destination Fyn, med familie, gratis kan få en Sælsafarivisningstur.Lørdag d. 31. maj 2014
Tidspunkt: Afgang m. færgen fra Rudkøbing kl. 09.50 - Ankomst kl. 10.25.Færgebilletten koster retur kr. 80 for voksne og kr. 40 for børn, Grupper: kr. 60 for voksne og kr. 40 for børn. Destination Fyn vil koordinere bestilling af færge, så vi kan få grupperabatten.
Mødetid 10 min. inden afgang. Bilen bliver stående i Rudkøbing.Efter ankomsten til Smakkecenteret er der en kort introduktion til centeret og de mange oplevelser, de tilbyder. Derefter går vi ned til prammen og stiger ombord og gør klar til at spotte sæler. Vi skal gå ca. 2 km.Vi går i land på Strynø Kalv, hvor vi nyder en lækker sandwich og øko-sodavand, mens vi holder udkig efter sælerne. Afgang med Strynøfærgen kl. 15.30 med ankomst i Rudkøbing kl. 16.05.
Der er begrænset antal deltagerpladser, så skynd dig at tilmelde dig allerede nu klik her!


 


Ud over besøget på Øhavets Smakkecenter inviterer også Egeskov Slot og Bøsøre Strand Feriepark partnere i Destination Fyn på besøg sammen med familien - se mere og tilmeld:


Besøg Egeskov Slot d. 8. maj


Besøg Bøsøre Strand Feriepark og prøv fodboldgolf d. 11. maj
 

 
Naturturisme I/S Interreg Det Sydfynske Øhav
Website © Uptime