Naturturisme I/S
 
 

Alle nyheder

 

Tilbage til nyheder

Torsdag den 13. oktober 2016

Dansk Cykelturisme siger: "En fantastisk cykelsæson"

Dansk Cykelturisme skriver:


En fantastisk cykelsæson


Vejret var måske ikke optimalt til badeferier i år, men det var rigtig godt til cykling. Vi har taget temperaturen på årets cykelsæson rundt om i landet, og her er et par af målingerne:  • Rømø Cykler udlejede 10-15 % flere cykler end i 2015 og sendte dagligt omkring 150 cyklister ud på øens Panoramarute.

  • Copenhagen Bicycles har haft en stigning på 35 % i antallet af udlejede cykler fra butikken i Nyhavn, og hos de hoteller, de samarbejder med, er stigningen ca. 30 %. Tilsvarende flere har benyttet bycyklen i København.

  • MTB Tours melder om 35 % flere cykelturister på ruten mellem København og Berlin. Dobbelt så mange som i 2015 har lejet en mountainbike i centret ved Hareskoven, og antallet af racercykel-udlejninger er steget med en fjerdedel.

  • Hjemmesider:
    VisitDenmark har registreret tæt på en tredobling af tyske besøgende på deres cykelside. Der var også flere hollændere, der klikkede sig ind, om end fremgangen her var mere beskeden: 16,8 %.
    Vestkystruten.dk har år til dato haft ca. 20 % flere besøgende end i samme periode sidste år.

  • Overnatningsstederne melder generelt om stigende efterspørgsel fra cykelturister.


Se mere og tilmeld dig nyhder om cykelturismen her: http://us9.campaign-archive2.com/?u=7218c954c8634d4ebdbb507b6&id=ed7ab4defc&e=62338d913a 


 


Få mere viden fra forskellige rapporter her: www.cykelturisme.dk/ydelser/viden/

 
Naturturisme I/S Interreg Det Sydfynske Øhav
Website © Uptime