Naturturisme I/S
 
 

Alle nyheder

 

Tilbage til nyheder

Tirsdag den 10. januar 2017

Kom til Company Dating 7. februar kl. 15-18

Program Company Dating


Så er vi igen klar til at holde Company Dating for hele turismeerhvervet i Det Sydfynske Øhav. Vi glæder os til at se og gense jer til inspiration og netværk.


Kom og vær med tirsdag d. 7. februar kl. 15-18 hos Naturturisme I/S, Abildvej 5A, 5700 Svendborg


Denne omgang Company Dating vil handle om, hvordan vi får skabt samarbejder, arbejder med cross-selling (sælg-hinanden) og får indgået bindende aftaler. Vi dater og du møder netop dem, der skal gøre dine produkter endnu mere unikke og give kunden en ekstra oplevelse.


Program:  • Velkomst ved Nina Brandt Jacobsen, Naturturisme I/S – scenen sættes siden sidst.

  • CASE: Vi får besøg af Martin Thygesen (www.hvidesandebike.dk), som fortæller om, hvordan han har udnyttet sin forretning; Hvide Sande Bageri som udgangspunkt for et nyt forretningskoncept; Hvide Sande Bike. Hør den inspirerende historie og bliv klogere på, hvordan Martin så nye muligheder for at udvikle sin forretning til de aktive turister.

  • Hvem er vi her i dag? Kort præsentationsrunde.

  • Company Dating inkl. kaffe og kage. Vi dater med fokus på de aktive turister indenfor temaerne; Vandring, Cykel, Lystfiskeri, Havkajak, SUP og Surf, Ridning, Dykning og Undervandsjagt. Husk at de aktive turister også skal spise, opleve, guides, sove, transporteres etc. så alle, der vil byde ind i denne værdikæde, kan være med!

  • Julie Kjær-Madsen fra LOOP (www.loopcompany.dk), ekspert i produktudvikling giver os inspiration og værktøjer til produktudvikling til de aktive turister.

  • Company Dating. Vi dater igen med fokus på de aktive turister indenfor temaerne; Vandring, Cykel, Lystfiskeri, Havkajak, SUP og Surf, Ridning, Dykning og Undervandsjagt. Husk at de aktive turister også skal spise, opleve, guides, sove, transporteres etc. så alle, der vil byde ind i denne værdikæde, kan være med!

  • Opsamling, afrunding og next step ved Nina Brandt Jacobsen, Naturturisme I/S.


HUSK TILMELDING TIL Nanna.Heinrich@svendborg.dk senest d. 1. februar 2017.


Vi glæder os til at se dig!


De bedste hilsner fra


Nina & Nanna

 
Naturturisme I/S Interreg Det Sydfynske Øhav
Website © Uptime