Naturturisme I/S
 
 

Alle nyheder

 

Tilbage til nyheder

Torsdag den 02. juni 2016

Ny rapport: Danmark kantiltrække flere cykelturister

Et stigende antal turister cykler på deres ferie i Danmark, hvor de sætter pris på det flade land med smuk natur, kulturelle oplevelser og en god cykelinfrastruktur. I 2002 var antallet af cykelturister 1,2 millioner og i 2014 er antallet steget til næsten 1,5 millioner. Den udvikling smitter af på de lokale virksomheder – ikke mindst i Kystdanmark.


En af de vigtigste pointer i rapporten fra Ekspertgruppen for Cykelturisme er, at Danmark som førende cykelnation har et godt udgangspunkt for at tiltrække flere cykelturister. Men hvis det potentiale skal realiseres, kræver det, at flere hjul ruller i samme retning.


I rapporten anbefaler Ekspertgruppen blandt andet:  • At relevante nationale cykelruter får et serviceeftersyn i forhold til trafiksikkerhed, skiltning, infrastruktur mv.

  • At cykelturismen udvikles målrettet i de destinationer og langs de relevante lange ruter, som har det største turistmæssige potentiale

  • At der skabes opbakning til en langsigtet markedsføringssatsning med henblik på at realisere det store potentiale for dansk cykelturisme


Læs hele rapporten her


 


Tilmeld dig nyhedsbrev fra Dansk Kyst & Naturturisme

 
Naturturisme I/S Interreg Det Sydfynske Øhav
Website © Uptime