Naturturisme I/S
 
 

Alle nyheder

 

Tilbage til nyheder

Tirsdag den 03. juni 2014

Outdoor Guide - Det Sydfynske Øhav

Ny app: Outdoor Guide - Det Sydfynske Øhav


Det lavvandede øhav, øerne, kysterne og bakkerne – tilsammen udgør de uden tvivl et af Danmarks bedste områder for et aktivt fritidsliv. Det tiltrækker mange besøgende, men kan tiltrække endnu flere. For at synliggøre mulighederne i Øhavet udgiver Naturturisme I/S nu landets mest komplette applikation med en række helt nye funktioner. 

Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav er det ultimative navigationsværktøj til folk med hang til oplevelser under åben himmel. Hvad enten du udforsker området som dykker, lystfisker, uv-jæger, wind- eller kitesurfer, kajakroer, hiker eller rytter, så viser guiden vej til hotspots, ruter, faciliteter og overnatningssteder.

Øhavet er også et sårbart naturområde, som vi skal værne om. Derfor har den nye guide også til formål at dirigere folk uden om de mange sårbare steder. De sårbare områder kan findes på applikationens kort. Men derudover alarmerer applikationen brugeren, når han/hun kommer for tæt på sårbare ynglefugleområder. Med omtanke og den nødvendige viden kan man få rigtig mange gode oplevelser – uden at skade den unikke natur i Øhavet. Vi håber, at applikationen bidrager til dette. 


Hvad kan den?


App’en fungerer off-line, dvs. at både kort og informationer altid er tilgængelige, selv hvis du har bevæget dig ud hvor kragerne vender. Indholdet udvides og opdateres løbende med input fra brugere i området.

Indtil videre kan du downloade guiden gratis til både Iphone og Android. Applikationen er udviklet af Naturturisme I/S i samarbejde med lokale aktører og med støtte fra Friluftsrådet og Oplevelsesbaseret Kystturisme.


Download Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav:


App Store:                                       Google Play:


                                     

Hør mere om app'en: Kewin.Kamelarczyk@svendborg.dk

 
Naturturisme I/S Interreg Det Sydfynske Øhav
Website © Uptime