Naturturisme I/S
 
 

Alle nyheder

 

Tilbage til nyheder

Torsdag den 23. april 2015

Unge skal få øje på jobmuligheder i turismebranchen

En branche, hvor mange syddanske virksomheder oplever, at det kan være svært at rekruttere nok fagligt personale.


Den udfordring tager de frie fagskoler nu op med udviklingen af konceptet ”Parat til Turisme, Oplevelser og Gastronomi”. På kurset vil fagskolerne foruden den almene dannelse give eleverne virkelighedsnær og motiverende undervisning. Det gør de ved at samarbejde med de relevante erhvervsuddannelser og lokale virksomheder i branchen, blandt andet om praktikforløb og gennem løsning af konkrete undervisningscases. Flere virksomheder, herunder Naturturisme, Hotel Legoland og Lalandia, støtter op om projektet, og de frie fagskoler vil meget gerne i kontakt med flere virksomheder.


”Som frie fagskoler vil vi gerne bidrage til unges uddannelsesmæssige afklaring ved at give eleverne en praktisk og virkelighedsnær indsigt i forskellige jobbrancher og på den måde bidrage til, at flere vælger og gennemfører en erhvervsuddannelse. Vi glæder os rigtig meget til at udbyde linjen og være med til at åbne de unges øjne for turismebranchen, der er i vækst”, sige Christian Legarth, der er sekretariatsleder i Frie Fagskoler.


Frie Fagskoler søger samarbejdspartnere i turismebranchen, der vil være med til at sikre branchen dygtige medarbejdere fremadrettet. Kontakt projektleder Løkke Fabricius fra Frie Fagskoler for mere information på lf@friefagskoler.dk. 

 
Naturturisme I/S Interreg Det Sydfynske Øhav
Website © Uptime